Wired. Det er mere end navnet på et magasin

Wired. Det er mere end navnet på et magasin

Jeg har for nylig sendt et par artikler på min blog, der drøftede de nye produkter, der var indføres på februars internationale Homebuilder messe i Orlando, og hvordan de i sidste ende vil ændre de måde nye boliger er bygget i fremtiden. (Se: disse artikler).
Nogle af produkterne er nyhed elementer (ligesom en magnetisk tavle dør), nogle er trendy (ligesom en indbygget kaffemaskine), men nogle vil virkelig ændre landskabet af nye hjem byggeri i år at komme ved at løse problemer som miljømæssige ændringer (såsom den overflod af genanvendte produkter designet til at reducere Selvbygger forbrug af træ).
Men for virkelig at forstå mange af disse nye produkter og hvorfor deres udvikling er vigtigt, du nødt til at kigge på de underliggende forandringer i vores samfund og kultur, der driver deres opfindelser.
Stål, for eksempel blev opfundet for at bygge skyskrabere, som kunne rumme horder af mennesker proppe i USAs byer under den industrielle revolution i det 19. Cookie-cutter underopdelinger og tidsbesparende byggematerialer ligesom drywall kom i spil under efterkrigstidens bolig-boom i 1950 som krævede hjem være bygget billige og hurtige. Og hvad med de sidste par år? Jeg skrev tidligere om de mange genanvendelsesprodukter, der kommer til markedet, men en anden kulturel forandring, der er ved at forme design og konstruktion af huse fra luksus til lave ende er vores kulturelle ønske om at være WIRED.
Dagens nye boliger har en svimlende udvalg af kabler, ledninger og stik. Så sent som for 30 år siden, ville den gennemsnitlige nybyggeri hjem have kun blevet kabling til én eller to rotary-dial telefoner, en mast antenne for opsamle de lokale TV-kanaler, og måske en intercom system i de lejlighedsvis luksus hjem. Kabel-TV og telefonstik er i dag et virtuelt krav i alle rum i huset og mange boliger der kommer standard med højhastighedstog Ethernet-tilslutning til internettet. Tilføj til, at ledninger for indbyggede stereohøjttalere, intercom systemer og video overvågningskameraer, at selv en beskeden boligejer har råd til at købe, og de typiske nye byggeri hjem kan have så meget ledninger som NASA’S Mission Control!
“Vores kunde krav om teknologi har ændret den måde vi bygge boliger,” siger Jack Cavanagh, ejer af St. Louis baseret Highland hjem. “Hvis du havde fortalt mig 10 år siden var jeg gonna herunder et TV og en computer router med ethvert hjem jeg lavede, jeg ville have fortalt dig at du var nuts. Men det er præcis, hvad vi gør i dag. 42-tommers Plasma-TV leveres som standard hængende på væggen i vores stuer, der er forbundet til et datacenter i kælderen, der understøtter alt derude–fra flere telefonlinjer til høj hastighed internet, satellit- og kabel-TV, overvågningskameraer og alarmer, trådløse netværk, og indbygget stereohøjttalere.”
“Et par år siden,” tilføjer Cavanagh, “du har ikke sved kører et par af telefonlinjer–det var en eftertanke. I dag, er det en vigtig del af design- og konstruktionsfasen ligesom kører VVS eller el. Vi også nødt til at holde op på hvad er ny derude, fordi du kan finde dig selv på et hus, som folk ikke ønsker, fordi det mangler wireless eller nogle andre nye ting.”
Fjorten millioner husstande nu har high definition-tv. Produkter som TiVo, som registrerer TV viser på en harddisk, og pc’er med høj hastighed netværk kapaciteter til at hente og afspille lyd- og video filer vil erstatte Videobåndoptager og DVD-afspillere i dag–sløre linjerne mellem teknologier og sætte en endnu større efterspørgsel på vores hjemmenetværk. Det eneste, der synes at begrænse behovet for større ledninger løsninger i fremtidige nye hjem byggeri er den grasserende udvikling af trådløse netværk.
Nationens bygning Nyheder Online (), rapporter i en artikel med titlen, “Struktureret ledninger blandt teknologiske fremskridt https://terrassebrædder.dk/ omdanne den amerikanske hjem,” at hjem connectivity er, “en af de hurtigst voksende trends i hjem teknologi.”
Så hvad betyder det kablede hjem i morgen har i vente for dig? For hver popsmart køleskab med indbygget TV er der virkelige nyskabelser, der vil ændre homeownership erfaring. Computerstyrede vandvarmere og ovne, der sender e-mail-advarsler via dit hjemmenetværk, når der er funktionsfejl eller filter, der skal ændres kan lyde trivielt, indtil du angiver i en indefrysning hjem på en kold januar med en brækket ovn.
Når netværket er på plads, bliver forbinder “ulige-ball” apparater som en ovn og vandvarmer en mindre udgift. Computer automatisering af opvarmning, nedkøling og belysning-kontrolelementer kan producere dramatiske energibesparelser ved hjælp af hjemme-PC vi allerede egen – som gør, at sætte en løsning placere nem og overkommelig.

Skriv et svar