Spare penge Tips og ideer

At blive økonomisk fri kan lyde som et langt ude idé for de fleste enlige kvinder. Den gennemsnitlige amerikaner tilbringer i dag mere end de tjener og kan næsten ikke holde økonomisk. At blive økonomisk fri er ikke umuligt, uanset hvad du måtte mene i dag! Hold læsning at finde nogle personal finance tips, som hver enkelt kvinde bør vide. Støv kan bygge i ventilationskanaler på køleskabe og tørretumblere. Ikke kun betyder det disse apparater skal bruge mere energi til at køre, men støv opbygge er en potentiel brandfare. Regelmæssigt at kontrollere din apparater kan holde dit hjem sikkert og dine regninger lav.

Når jeg går til købmanden, giver jeg mig selv et budget på $100 for uge. Mens at have et mål er fantastisk, det betyder intet hvis jeg ikke kan holde til det. Derfor medbringe jeg kontanter med mig når jeg går til købmanden. Selvom jeg altid bære kontanter, medbringe jeg kontanter særligt udpeget til mine dagligvarer som en del af min kuvert budgettering system hvis jeg kun har $100 til at bruge på dagligvarer, så jeg ikke kan eventuelt bruge ud over mit budget.

En ting, som aldrig undlader at overraske mig, da jeg læste pf blogs er, at disse typer af lister aldrig foreslå at give din bil helt. Der er altid tips om vedligeholdelse, ikke købe nye, spare på gas, osv. men aldrig bare smide det hele helt. Jeg gjorde det, og det er den enkelte største besparelser, som jeg har!

Når du får udbetalt, kan det være fristende at straks foretage en impuls købe. For at undgå dette, Indbetal din opsparing i en konto så snart du får udbetalt. For eksempel, hvis du forsøger at spare 10% af din indkomst, og du får en lønseddel for $710.68 straks deponere 10% (find dette ved at flytte decimalen pege en plads til venstre) eller $71.07. Denne praksis kan hjælpe dig med at undgå unødvendige udgifter og akkumulere en god mængde af penge gennem årene.

Selvfølgelig er mit håb ikke, at personen, der vil ende deres Velgørenhedsformål med en $1 donation. I stedet er mit håb at de vil donere $1 og snart opdage, at de stadig have mad på bordet, tag over hovedet og tøj på ryggen. De kan være generøse og stadig overlever.

Køb dine forsikringspolicer rundt, og overveje at kombinere dem. Du kan ofte spare automatisk ved forsikring af dit hjem og køretøjer med den samme forsikringsgiver. Men hvert år på fornyelse tid, du skal kalde din agent for at se, hvis de kan tilbyde dig en lavere pris. Hvis ikke, er det tid til at shoppe rundt.

Der er intet værre end at se dine børn sidder foran TV eller video spil hele dagen. Udgifter til kabel-TV og nye videospil kan også tage op en god bid af dit budget. For at gøre tingene værre, disse former for underholdning, forhindre, at tilstrækkelig motion, og kan berøve alle af god mental sundhed.

Når du begynder at arbejde på et nyt job, du kan blive lykkeligt overrasket over din løn — eller abysmally skuffet. Uanset din situation, dine reelle timeløn er anderledes end din løn og bør være grundlaget for ethvert budget eller udgifter plan.

Du vil kunne få gruppe rabatter, hvis du rejser som en gruppe. Du kan begynde at spare penge, så snart du forlader dit hjemland. Nogle flyselskaber tilbyder gruppe rabatter og du vil få bedre priser i stedet for rejser alene. Hoteller og vandrehjem tilbyder også gruppe rabatter. Gå med en gruppe venner gør det muligt for alle at få mere værdi for dine penge. Udover det er sjovere vil det være billigere.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *