Hvordan til at gå på Pension tidligt, homoseksuelle og fabelagtig

Fast ejendom investere er min favorit vej at gå på Pension tidligt og trygt. Hvis du tænker på topping op din pension, husk: der er regler og begrænsninger for hvor meget du kan bidrage med pr. år og den værdi, de kan nå gennem et helt liv uden at pådrage sig skatten. (1) den første regel er du skal opbygge en tilstrækkelig til at kaste resterende indkomst overstiger personlige udgifter investeringsportefølje.

Hvis du overvejer at arbejde på deltid under pensionering, kan du muligvis generere ekstra indkomst mens at opnå sygeforsikring. Supplere pensionsindtægter med arbejdsindkomst. Hvis du er seriøs omkring pension før tiden, om det betyder, at forlade arbejdsstyrken i en alder af 50 eller engang i din tidlige 60 ‘ erne, du har et temmelig godt skud på opfylder dette mål, hvis du begynder at arbejde mod det hurtigt nok.

Hvis du kan gøre det med 13 børn på én (omend væsentlig) indkomst i forstæder DC så det er dumt at høre andre folk klager over deres økonomiske problemer. For de fleste mennesker er glæde i denne livsstil kortlivede. Hvis du gøre $30.000 om året, kan du nå $2 millioner i tyve år ved at spare en betydelig mængde af din indkomst.

Han lærte sig selv hvordan man bruger personlige investering apps som en måde at øge de penge, han besparelse. Plus eventuelle ekstra penge, vi får gennem året går ind i en af de forskellige opsparingskonti. Hvis din ægtefælle stadig arbejder og berettiget til sygeforsikring gennem deres arbejdsgiver, processen med at finde en backup forsikring kan være en nem løsning.

Dette indebærer, at cirka 81% af din årlige indkomst skal henføres til din opsparing. Hvis du bruger 40-50% af din indkomst på bolig hvor er du nogensinde kommer til at spare op til en sen pensionering endsige tidligt på Pension. For at gå tidligt på Pension er nødvendigt at betale dig selv først, hvilket betyder, at du nødt til at spare penge på hver lønseddel.

De fleste australiere vil kunne få adgang til deres super i alderen 55 og 60 år (afhængigt af hvilket år de blev født), men det betyder ikke, du bliver nødt til at gå på Pension fra fuldtidsarbejde lige væk. Naturligvis, vil de stadig skylder penge på gæld på deres mål førtidspensionering dato i 10 år.

Jo mere gemme du ved definition betyder jo mindre du nødt til at leve bæredygtigt; Dette er både giver dig mere at investere med, og sænker din pensionering nummer er det en god cirkel med uovertruffen blanding magt. Husk venligst pensioner er langsigtede investeringer til fonden din pension; Du kan ikke normalt få adgang til dine penge indtil alder 55 (57 fra 2028), op til 25% normalt skattefrie og resten beskattet som indkomst.

Og enhver kan gøre det. Økonomisk uafhængighed, er jo et simpelt koncept: du har brug for penge nok til at skabe indtægter til at understøtte din livsstil for resten af dit liv. Dette kan også være nyttigt, når du undersøger virkningen af de forskellige udgifter, der kan ændre sig når du forlader dit job (sundhed forsikringspræmier, rejser, osv.).

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *