Forkæl manden

Forkæl manden

Du har prøvet at modtage blomster eller lignende fra din kæreste eller mand, og det nyder man, men man skal huske på også at give noget igen den anden vej for at minde ham om, at du elsker ham.

 

En romantisk tur for jer to

En gave, som din mand vil elske at få, er et romantisk ophold for to. Dette er en god mulighed for, at I begge kan komme helt ned i gear og have tid til hinanden uden, at I behøver at spekulere på hverdagens gøremål. Der findes en masse forskellige ophold, som I kan tage på. Du kan eventuelt have planlagt i forvejen, at I skal have massage eller spise en god middag. Hvis du synes, at der skal ske noget vildere, kan I tage ud og foretage en aktivitet, som er i nærheden f.eks. gokart.

 

Overrask ham

Forkælelse til ham kan også betyde, at du giver ham blomster, laver hans yndlingsaftensmad til jer eller, at du i en weekend laver morgenmad til ham på sengen. Du kan også fortælle ham, at I skal ud og køre en lille tur, hvor I enten kan tage hen til hans yndlingssted eller tage ud for at kigge på solnedgangen sammen.

Hvis du har lyst til at forære ham en ting til ham selv, kan du f.eks. give ham en bluse eller en hårtrimmer. Kig eventuelt på den Hårtrimmer Test, som er til hjælp for, at du kan finde den bedste hårtrimmer til hans behov og ønsker.

En anden oplagt mulighed for en gave til ham kunne være en bog med billeder af jeres minder. Sådan en bog er noget, som de fleste altid bliver glade for at få, da den er fyldt med en masse dejlige minder, som man altid kan kigge tilbage på.