Enkle måder at spare penge ASIC’S MoneySmart

Georgia McIntyre er bosiddende Finance forfatteren på Fundera. Hun har specialiseret sig i alle ting small business finance, fra udlån til regnskab. Spørgsmål til Georgien? Kommentar nedenfor! Commonwealth blev grundlagt i Boston i 2001 med formålet at behandle USAs pervasive finansiel usikkerhed.” Timothy Flacke, medstifter og administrerende direktør, beskriver det som en finansiel innovation incubator til fordel for sårbare mennesker. Et par år siden, fik en anden co-grundlægger, Peter Tufano, nu dean business school på Oxford, interesseret i Det Forenede Kongerige præmieobligationer, som blev indført i 1950 ‘ erne. Købe disse obligationer træder indehavere i et lotterylike system med regelmæssig præmier på op til 1 million pounds, betalt af de poolede renter på obligationerne. De er populære. Så er lignende programmer i Latinamerika, Sydafrika, New Zealand og andre steder.

Hvis du får betalt Kommissionen for dit job, kan du overveje at gemme en del af nogen ekstra store Kommissionen checks. Det er så nemt at blæse penge og da ikke vide, hvor det gik. Bruge nogle af dine ekstra store Kommissionen checks til at oprette noget, du vil huske — en dejlig pensionering, et komfortabelt hjem eller noget andet, som du gerne vil gemme til. Brug din opsparing til at oprette en belønning for dig selv, der vil vare.

Dette er noteret ned under, men jeg arbejder på hospitalet vil ikke tillade patienter til at bruge hjemme medicin, medmindre vi ikke levere den faktiske medicin, som normalt er bare forskellige vitaminer eller hormon piller. Jeg tror, vi gør det også muligt for bulk vare medicin (inhalatorer, lotions, etc. så længe de er emballeret i deres oprindelige beholder og har ikke udløbet). Dette er at forhindre medicin fejl (vi scanne armbånd og medicin og mange hjem medicin ikke har den samme stregkoder) og til at hjælpe lægerne vide præcis hvad patienter får og hvordan det påvirker dem især fordi de kan skiftende omkring blodtryk eller andre hjerte medicin.

På campus arbejdspladser giver en god løn, er let at komme til, og kan være en god måde at møde andre studerende. De fleste på campus arbejdsgivere er villige til at arbejde omkring din klasse tidsplan, fordi de anerkender, at din prioritet er optjening en grad. Arbejder på college er også fantastisk måde at opbygge dit CV og få kvalifikationer og erfaring, du kan bruge i din fremtidige karriere. Men sørg for at kigge efter på campus job tidligt, fordi de kan være begrænset.

Hvis du vil konfigurere en automatisk depositum, tale til lønningslisten personale på dit job (eller, hvis din arbejdsgiver bruger en, din tredjeparts-lønningssystem). Hvis du kan give kontooplysninger for en separat fra din grundlæggende checkkonto opsparingskonto, bør du generelt kunne oprette en direkte indbetaling ordning uden problemer.

Min regel for tøj er, at jeg skal få en slid for hver dollar, jeg bruger. Hvis en skjorter koster $50, jeg er nødt til at være i stand til at bære det og vaske det mindst 50 gange. Mit bedste køb er endnu et par læder båd sko fandt jeg i en op-shop for $5, år siden. Jeg har slidt dem flere hundrede gange, hvilket betyder, at per-wear omkostninger nærmer sig en cent.

Besøg Genbrugsbutikker og forsendelse butikker. Mange sådanne butikker er fyldt med store, kvalitet tøj til awesomely rabatpriser. Baby og buksetrold tøj er let at finde. Sparsommelighed butik fund kan erstatte fiskerigren for børn samt. Med en lille investering af tid og kræfter, kan dyrt mærke tøj ofte findes på en meget lavere pris end normalt.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *