De ins og outs af Bad Credit Home udlån

De ins og outs af Bad Credit Home udlån

At eje et hjem er en del af den amerikanske drøm. Det er også det største køb, at de fleste af os nogensinde vil gøre, og på grund af det, næsten alle vil være at låne penge til at gøre det. Desværre, for mange mennesker, der betyder en dårlig kredit boliglån, og det kan være svært at få.

Det er simpelt. Forestil dig at gå til en bank og bede om $200.000. Og så Forestil dig, at du har dårlig kredit. Du er altid bagud på dine regninger, dine kreditkort er strakt til grænsen – eller du har ingen kreditkort – og du har ingen sikkerhed. Prøv nu at forestille dig, hvad banken vil sige.

At have et hjem er en stor del af den amerikanske drøm, men at have dårlig kredit er en stor del af den amerikanske virkelighed. Der er en masse mennesker med dårlig kredit, der ønsker at købe hjem, men hvordan kan de overbevise en bank eller anden långiver til at give dem penge, hvis det er klart, de har aldrig været i stand til at betale deres regninger til tiden?

Den første ting at gøre, hvis du overvejer at købe et hjem, og du har dårlig kredit er at forsøge at etablere en god kredit. Sørg for at du betaler dine regninger hurtigt. Hvis du ikke har et større kreditkort, få en, bruge det og betale regninger hurtigt. Du forsøger at overbevise en långiver, at du kan have tillid til at betale tilbage penge, du har lånt. Dernæst vil du nøje tjekke din kredit score.

Din kredit score er en historie af alle dine finansielle aktiviteter, som det vedrører kredit; med andre ord, hvor meget og hvor ofte du har lånt, og hvor hurtigt du har betalt det tilbage. Kredit scores genereres af tre virksomheder: Experian; Equifax og TransUnion, og du er tilladt en gratis kredit rapport om året fra hver af disse selskaber. Hvis du tænker på at låne til et hus, tjek din kredit rapport; Det er helt muligt, at der er fejl, der kan sænke din score.

Nu antager, at du er på vej til at etablere kredit (men du er ikke helt der endnu), og din kredit rapport er korrekt. Det næste skridt er at finde en person, der er villig til at låne dig penge, og det er nok det letteste skridt af alle. Med så mange amerikanere har dårlig kredit, realkreditselskaber har reageret ved at løsne restriktioner på lån og næsten alle af dem har særlige dårlige kredit programmer. Selvfølgelig, jämföra olika smslån och räntor disse mennesker er ikke at give de penge væk. Du vil stadig nødt til at gå gennem ansøgningsprocessen, og der er nogle kriterier-lån-til-værdi ratio, gæld-til-indkomst ratio, og månedlige indkomst-at de vil bruge til at afgøre, om du er en god risiko. Men glem ikke, at hvis du har dårlig kredit og et realkreditlån selskab er villig til at tale med dig, de ønsker din virksomhed, så vær ikke bange for at forhandle.

Men hvad hvis de private realkreditselskaber og bankerne slår dig ned? Er du ude af muligheder? Overhovedet ikke. Der er en masse forskellige måder, du kan få penge til et hus, hvis du har dårlig kredit. Et godt sted at tjekke er den føderale bolig myndighed (FHA.) FHA lån har meget generøse betingelser (den ned betaling kan være så lavt som 3% eller mindre), de er villige til at hjælpe folk med dårlig kredit, og de har forskellige programmer, der tilbyder fremragende tilbud til professionelle mennesker-politibetjente, lærere-at tilskynde dem til at blive boligejere i det samfund, hvor de arbejder. Et andet godt valg er Fannie Mae. Dette private selskab kan gøre boliglån let tilgængelige-selv hvis du har dårlig kredit-gennem deres udvidede godkendelses program.

Kom godt i en dårlig kredit hjem lån kan tage ekstra tid, men det er umagen værd. Renten er lav, og der er en masse muligheder. Ikke forsinke din drøm.

Skriv et svar